Primii la trezit! | Vitantis Shopping Center
Primii la trezit!

“- Hai la școală!
– Of, mai lasă-mă încă 5 minute..!”

De câte ori nu ai auzit asta de la copilul tău? Cât trebuie să tragi de el dimineața, ca să se dea jos din pat și să plece la școală?

Spune-ne și nouă cum le dai deșteptarea copiilor tăi (sau copiilor altora) și poți câștiga unul dintre cele 10 ceasuri Clocky.

Povestește-ne până pe data de 10 septembrie, ora 23.59, postând în comentarii la postarea de pe pagina de Facebook Vitantis.
Pe 11 septembrie, când copiii chiar trebuie să meargă la școală, vom organiza o extragere prin random.org, iar primele 10 povestiri selectate vor câștiga câte un ceas Clocky.
Mai multe detalii poți găsi în regulamentul campaniei al concursului. De acolo am extras pentru tine pentru tine detaliile cele mai importante: campania se va desfășura între 25 august și 10 septembrie. Extragerea se va realiza prin radom.org, iar în data de 11 septembrie, la ora 12.00, pe pagina de facebook a Vitantis va fi postată o filmare cu extragerea și numele celor 10 câștigători. Aceștia vor fi contactați de către noi și vor putea să își ridice premiile între 12 și 17 septembrie, între orele 10.00 și 22.00, de la recepția magazinului Carrefour din centrul comercial Vitantis.

Deci, tu cum îți trezești copiii ca să îi trimiți la școală?

#hailascoala #concursvitantis #premiilatrezit #primiilatrezit