Carrefour | Vitantis Shopping Center
PROGRAM
LUNI - VINERI
8-22
SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ
8-22
CONTACT
021 312 8980 / 021 312 89 81 | standard_vitantis@carrefour.com
Carrefour
Hypermarket

Primul raion Outlet din Romania operat de Carrefour  a fost deschis in Vitantis Shopping Center si aduce permanent, preturi cu pana la 80% mai mici la peste o mie de produse. Oferta singurului raion Outlet din reteaua Carrefour este actualizată cel puţin o dată pe saptamana, iar produsele ce pot fi găsite aici variaza de la articole pentru casa si gradină, la textile, electronice, electrocasnice, jocuri şi accesorii.

Pe fondul scaderii puterii de cumparare am incercat activ in ultimii ani sa oferim mai mult pentru mai putin. Am gândit raionul Outlet impeuna cu partenerii de la Carrefour fiindcă suntem atenţi la nevoile şi la buzunarul clienţilor centrului comercial Vitantis Shopping Center. De acum, reducerile din Carrefour Vitantis vor fi permanente, actualizate cel puţin o dată pe săptămână, iar produsele care se găsesc la raionul Outlet, extrem de diverse, vor mulţumi, cu siguranţă, clienţii noştri.

 

Prezent în Centrul Comercial Vitantis încă de la înființare, hypermarket-ul Carrefour Vitantis se întinde pe 4.000 de metri pătrați. Având o suprafață mai redusă față de magazinele clasice Carrefour (8.000 de metri pătrați), Carrefour Vitantis vă oferă toate gamele de produse, însă nu în diversitatea obișnuită. Gama Carrefour Vitantis se axează pe nevoile de bază zilnice, cu un accent deosebit pe produsele alimentare. Aici puteți găsi în fiecare zi peste 33.000 de articole, de cea mai înaltă calitate și la cel mai bun raport calitate-preț.

Carrefour este cel mai mare retailer european și al doilea cel mai mare din lume, după Wal-Mart. Cu 456.000 de angajați în 30 de țări, Carrefour are numeroase divizii și subsidiare în Uniunea Europeană, America de Sud, Africa și Asia. Valorile grupului sunt Cele mai mici prețuri, Varietate, Calitate, Inovație. Vă așteptăm la Carrefour Vitantis!