Ariki | Vitantis Shopping Center
PROGRAM
LUNI - VINERI
10-22
SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ
10-22
CONTACT
0732 159 183
Ariki
Bijuterii, Ceasuri, Parfumuri

Bijuterii din aur, argint sau din pietre naturale, lucrate manual și de cea mai bună calitate: toate le poți găsi în magazinul Ariki din centrul comercial Vitantis! La noi găsești bijuterii superbe, aduse special pentru tine din Noua Zeelandă, Italia, Spania și Polonia. Ariki importă în exclusivitate din Noua Zeelandă bijuterii cu pietre naturale semiprețioase (Paula shell, Jad, Madre Perla), montate în bras și placate cu aur 22K (5 microni).

Din Italia aducem pentru dumneavoastră o colecție deosebită din frunze naturale, lucrate manual, întărite printr-o baie de aramă și placate cu aur 22K sau argint 925 și filigranate. Tot din Italia am adus și deosebita colecție din inox cu aplicații din aur 24K, dar și colecția din argint 925 lucrată manual în Vicenza (coliere, pandative, bratari, cercei și inele) placate cu aur 22K.

Din Spania am introdus colecția Mercedes, Flores de Porcelana, bijuterii imitații de flori din porțelan (coapte de două ori pentru a le oferi rezistență), lucrate manual și placate cu argint 925 sau aur 22K.

Din Polonia importăm o superbă colecție din chihlimbar de calitate superioară, bijuterii montate în argint 925, toate lucrate manual.

Produsele din colecțiile noastre nu conțin nichel și nu provoacă alergii. Pentru că ne prețuim clienții, oferim garanție pentru fiecare produs!