Casa Rusu | Vitantis Shopping Center
PROGRAM
LUNI - VINERI
10-22
SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ
10-22
CONTACT
0757 076 759/ bucuresti_vitantis@mobilacasarusu.ro
Casa Rusu
Pentru casa ta

Compania Casa Rusu şi-a început activitatea în 1994 ca retailer de mobilă, în scurt timp devenind unul dintre cei mai mari importatori şi dealeri de mobilier din România.

În momentul de faţă, compania Rus Savitar este al doilea producător de mobilier din pal din România, cu o capacitate totală de producţie de 18.000 de garnituri de mobilier pe lună, activitatea de producţie desfăşurându-se pe o suprafaţă de 100.000 metri pătrați.

Casa Rusu reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar şi se doreşte a fi puntea de legătură directă dintre producător şi clientul final, fără intermediul altor comercianţi şi dealeri. Astfel, clientul beneficiază de mobilă mai ieftină, prin eliminarea adaosurilor pe care comercianţii şi dealerii le practică.

„Utilajele ultra performante în producţia de mobilier conferă nu numai o calitate excepţională produsului finit, ci şi cel mai mic preţ posibil; în aceasta constă diferenţa între mobilierul produs în serie mare şi cel produs în serie mică sau medie”, spune directorul companiei Cristian Rusu.

Mobilierul Casa Rusu se adresează tuturor gusturilor, de la clasic la modern, şi tuturor spaţiilor, de la cele mici la cele mari. Puteţi găsi ceea ce căutaţi pentru a vă mobila casa venind în magazinele noastre: bucătării, camere de zi şi camere de tineret, de copii şi bebeluşi, biblioteci, dormitoare, mic mobilier şi tapiţerii. Materialele folosite variază în funcţie de produse, principalul material fiind palul melaminat, precum şi MDF, lemn, sticlă, diferite stofe, materiale ecologice şi piele naturală.

Pe 7 Iulie 2016 Casa Rusu intra in retail cu primul magazin de format mare:  6.000 mp dintre care 2.000 mp sunt alocati produselor de amenajare si decorare a locuintei. Casa Rusu Super Store va asteapta constant cu reduceri, surprize si oferte speciale! 

 

CasaRusu-SuperStore-A