Despre Vitantis | Vitantis Shopping Center

Despre Noi

Vitantis Shopping Center este situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din Bucureşti, Berceni (la sud) şi Titan (la est). Reţeaua are o poziţie excelentă, la intersecţia a două mari artere de circulaţie, respectiv Splaiul Unirii din centrul oraşului către autostrada A2 (Autostrada Soarelui) şi Şoseaua Vitan-Bârzeşti, elemente majore de legătură dintre Sudul şi Estul Capitalei.

Accesul principal pentru vizitatori se face pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, nr. 7A. Transportul public către Vitantis Shopping Center este asigurat, în principal, de liniile de autobuze. Pentru mai multe informații despre cum puteți ajunge la Vitantis, consultați pagina Cum ajungi.

Vitantis Shopping Center este una dintre primele  rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului.  Reţeaua este formată din Praktiker (DIY), DIEGO si magazinul de mobila Casa Rusu. Prima fază a proiectului, incluzând şi magazinul de bricolaj Praktiker, a fost finalizată la sfârşitul anului 2006. Vitantis Shopping Center se întinde pe o suprafață generoasă, de apropape 80.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa totală construită atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Vă aşteptăm la Vitantis Shopping Center pentru cumpărături, petrecerea timpului liber şi nu în ultimul rând pentru distracţia oferită în fiecare weekend!

Avem 2 rute de transport gratuit:

1. Vitantis – Complex Comercial Vitan-Barzesti – Racari – Laborator –  Dristorului – Calea Dudesti – Sos. Mihai Bravu – Calea Vitan – Stadion Olimpia – Drumul intre Vii – Complex Comercial Vitan-Barzesti –  Pod Vitantis – Vitantis.

2. Vitantis – Complex Comercial Vitan Barzesti – Ramnicu Sarat – Voluntarilor – Fizicienilor – Ilioara – Metrou Nicolae Grigorescu – Dumbrava Noua – Metrou 1 Decembrie (Piata Trapezului) – Fizicienilor – Tandarei – Pod Vitan – Vitantis.

Parcarea este gratuita pentru clientii Centrului Comercial,  cu conditia ca acestia sa respecte regulamentul intern pentru vizitatori si / sau conducatorii auto. Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit de clienti si este disponibil la cerere, la adresa de e-mail: office@vitantis.ro sau aici:Regulament